Appartement

Natuurkampeerterrein met aandacht voor cultuur & voedsel

In het grensgebied van de stad Groningen met het noordelijke Hogeland ligt Ellerhuizen, een karakteristiek streekje met oude Groninger boerderijen. Op een van deze kop-hals-rompboerderijen ligt 2Bunders, een bedrijf met een natuurkampeerterrein (20 ruime plekken), een appartement, een trekkerskamer en een Mongoolse tent. Daarnaast lopen er Nederlandse landgeiten, Schoonebeeker schapen en een mengelmoes aan kippen rond. De oude appel- en peren boomgaard en de kleinfruittuinen leveren de vele vruchten voor de jams en sappen die hier gemaakt worden.
Door de ligging is het een perfecte basis voor fietstochtjes en culturele uitstapjes: de stad Groningen, de vele geroemde kerkjes van het Hoogeland, Pieterburen, Lauwersmeer…

 

Het nieuwe, ruime appartement op de eerste verdieping is zelfvoorzienend voor 2 personen, te betreden via een eigen ingang in de boerderij. Het is binnenkort mogelijk om de naastgelegen 2-persoons trekkerskamer erbij te huren. Het appartement heeft voldoende ruimte en is geschikt voor gebruik door 4 personen. Vanuit de woonkamer heb je ruim zicht over het eigen terrein (in de zomer in gebruik als camping) en het omliggende gebied.
De woonkamer met keuken (totaal 30 m2) is compleet ingericht met onder andere een koelkast (met vriesvak), inductiekookplaat, magnetron, broodrooster, strijkplank, servies en bestek, etc.
De aparte slaapkamer (9m2) met een 2-persoons bed (of twee 1-persoons bedden) heeft een ruime ingebouwde kledingkast.
De badkamer (4,5 m2) heeft een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.
Het appartement heeft vloerverwarming en balansventilatie (ventilatie met warmteterugwinning)
Ook kan je heerlijk buiten zitten op het gemeenschappelijke deel van de camping, daar zijn meerdere zitjes te vinden. In het kampeerseizoen kan gebruik gemaakt worden van de voorzieningen van de camping. Zie daarvoor bij voorzieningen.

De wasmachine en het bibliotheekje zijn het hele jaar te gebruiken. En ook fietsen zijn het hele jaar door te huren.
Honden alleen in overleg. Gratis parkeerplek

Beschikbaarheid van het appartement controleren en reserveren: