2Bunders sluit op 1 september

augustus 2021

We sluiten de camping en 2Bunders op 1 september en verlaten in oktober onze prachtige boerderij en stekje, op naar een nieuwe plek en nieuwe avonturen.

We hebben bijna 30 jaar met veel liefde hard aan ons plekje gebouwd. Niet alleen aan de boerderij die we opgeknapt hebben maar ook het terrein waar we bijna elke boom en struik zelf geplant hebben. De geboortebomen van onze kinderen staan er naast de vele fruit- en notenbomen waar we al jaren de vruchten van eten (en de cider van drinken). Het is niet alleen ònze woonplaats maar ook die van een bijzonder grote verscheidenheid aan vogels en andere dieren. We zijn trots op wat we gecreëerd hebben en dankbaar voor alle fijne gasten die we hebben mogen ontvangen. 2Bunders is niet alleen een natuurkampeerterrein maar ook de locatie van veel theatervoorstellingen (van Toneelgroep Jan Vos tot Tuintheater tot Warme Winkel), vele eettafels, bruiloften  en workshops.

Nog dagelijks krijgen we te horen wat een bijzonder fijne plek we hebben en we zijn er dan ook trots dat we dit moois kunnen doorgeven aan onze opvolgers. Het natuurkampeerterrein blijft bestaan en we zijn benieuwd welke invulling de nieuwe eigenaren er aan gaan geven.

En wat we gaan doen? Eigenlijjk niet veel anders dan we nu doen:  een “2bunders” starten maar dan met meer land en in het buitenland. We willen een natuurparadijsje maken waar vooral veel plaats voor flora & fauna is.  En daarbij een klein natuurkampeerterrein en/of B&B zodat we dat ook daar kunnen delen met onze gasten, vrienden en familie.

En waar we heen gaan? Nog geen idee. We willen niet verder dan een dagreis van Nederland af en gezien onze voorkeuren naar het zuiden of zuidoosten. Bergen/heuvels, liefst in of tegen natuurgebied aan, met water (beekje/meertje). Het mooist zou een bestaand bedrijfje zijn (ook wij hebben de vergunningen perikelen op “Ik Vertrek” gezien ;-)) maar het terrein en huis hoeft zeker niet af te zijn. We vinden het leuk om weer aan de slag te gaan en er iets moois van te maken.  En afhankelijk van wat we vinden of wie we tegenkomen in onze zoektocht, misschien ook in samenwerking met anderen: biologische landbouw, moestuin, restaurantje,….

En als je wat voor ons weet? We horen het graag!

We blijven bereikbaar op de emailadressen wik@2bunders.nl en jaap.robbe@2bunders.nl

Wil je op de hoogte blijven? we sturen 1 a 2 maal per jaar een nieuwsbrief. Aanmelden daarvoor kan via info@2bunders.nl

Volg 2Bunders op     

    

Lees ook het andere nieuws:

2Bunders sluit op 1 september

Camping Accommodaties Voorzieningen Activiteiten & nieuws Tarieven Contact & reserveren 2Bunders Camping Accommodaties Voorzieningen Activiteiten & nieuws Tarieven Contact & reserveren 2Bunders sluit op 1 september augustus 2021 We sluiten…

Theatervoorstellingen zomer 2021

Camping Accommodaties Voorzieningen Activiteiten & nieuws Tarieven Contact & reserveren 2Bunders Camping Accommodaties Voorzieningen Activiteiten & nieuws Tarieven Contact & reserveren Theatervoorstellingen zomer 2021 28 mei 2021 Deze zomer weer…