Voorzieningen

Natuurkampeerterrein met aandacht voor cultuur & voedsel

De voorzieningen zijn voor al onze gasten: natuurkampeerterrein, appartement, trekkerskamer en ger (Mongoolse tent). Fietsverhuur, wasmachine en bibliotheekje zijn het hele jaar te gebruiken, de andere voorzieningen alleen in het kampeerseizoen.

Fietsverhuur:
We hebben twee fietsen in de verhuur: een dames- en een herenfiets. Beide met versnellingen. Huurprijs: 7,50/dag, €40,00/week

Kampvuur
We hebben een centrale kampvuurplek, maar als je bij je kampeerplek een vuurtje wil maken kan je bij ons een vuurschaal lenen. Hout hebben we te koop voor €5,00/zak en aanmaakhout kan je zo pakken. In verband met de veiligheid moet wel altijd toestemming voor een kampvuur gevraagd worden.

Slechtweerruimte
Achter de boerderij staat een oude dakpan-gedekte kapschuur. Deze schuur, met een prachtige houten kapconstructie, is deels open. Hier worden hooi, stro en machines opgeslagen. Een deel is afgescheiden voor onze gasten. Met zitjes, een bibliotheekje, toeristische informatie en speelgoed een rustig en droog plekje.

Koelelementen
Invriezen van koelelementen is gratis

 

Fietsers en wandelaars
We hebben voor fietsers en wandelaars gratis een koelkast beschikbaar. Ook mogen ze gratis een mobiel opladen, maar heb je meer elektrische apparatuur om op te laden dan vragen we je om een stroompunt te huren à €3,00/dag.

Binnenruimte

We hebben ook een binnenruimte van 60 m² die gehuurd kan worden voor lunches, workshops of bijeenkomsten. Deze is meestal ook beschikbaar voor kampeergasten.  Met volle boekenkasten, sjoelbak, tafeltennistafel en vele bordspellen is het ook binnen prima verblijven. De wanden zijn van strobalen in een houtskelet en dit is gestuct met leem die opgegraven is bij het aanleggen van de vijver op de camping.

Rustpunt
We zijn ook een Rustpunt, een plek waar passanten wat kunnen drinken en eten, naar het toilet kunnen en hun band kunnen plakken of oppompen. We verkopen koffie, thee, drankjes, ijs en snacks. Ook campinggasten kunnen hiervan gebruik maken.

Wasmachine
De wasmachine staat in de afwaskeuken. Omdat we zelf ons water zuiveren mag er alleen met door ons verstrekt wasmiddel gewassen worden. Een wasbeurt kost €3,50 (incl. wasmiddel)